کتاب «آسان مثل نماز همراه با آموزش وضو (راهنمای گفتوگو با بهترین دوستم)» اثری آموزشی در حوزه مذهبی است که با هدف آشنا کردن کودکان با وضو و نماز نوشته شده است. این کتاب با زبانی ساده، صمیمی و قابل فهم برای کودکان بالای ۷ سال طراحی شده تا یادگیری یکی از مهمترین عبادتهای اسلامی برای آنها آسان و لذتبخش باشد.
در این کتاب تمام مراحل وضو گرفتن و خواندن نمازهای پنجگانه به صورت گامبهگام و همراه با تصاویر جذاب توضیح داده شده است. همچنین واجبات و مستحبات نماز نیز به شکلی ساده و کاربردی بیان شده تا کودک بتواند بهراحتی آنها را یاد بگیرد.
نویسنده تلاش کرده است تا نماز را نه به عنوان کاری دشوار، بلکه مانند گفتوگویی شیرین با بهترین دوست معرفی کند؛ نگاهی که باعث میشود کودک با علاقه و آرامش بیشتری به سمت نماز برود. این کتاب برای کودکان، خانوادهها، مربیان و حتی تازهمسلمانانی که میخواهند به شکلی ساده با اصول وضو و نماز آشنا شوند، گزینهای مناسب و کاربردی به شمار میآید.
- وزن کتاب 200 گرم
- مدت آماده سازی 3 روز
- تعداد صفحه ۴۸صفحه
- نویسنده بنت الهدی سلیمانی
- ناشر کتاب پارک
- گروه سنی بالای ۷سال
از 0 رای